Hela ungdomsarbetet i Svenska Kyrkans Unga i Lidköping utgår från att ge unga människor möjlighet att ”Upptäcka, Dela och Växa i kristen tro”. Detta genom att bjuda in till träffar där vi får mötas, tillsammans diskutera och snacka kring både livsfrågor och den kristna tron. Blandat med det vardagliga, allvar och skoj. Mässan/gudstjänsten är en självklar mötesplats i våra sammanhang.

Ungdomsgruppen

Ungdomsgruppen riktar sig till ungdomar från 14 år och uppåt. Vi träffas nästan varannan söndag mellan 17.17-ca. 20.30 Vad som händer på de olika träffarna kan du läsa om i programmet.

Reunion

För dig som har varit med i ungdomsgruppen ett tag och känner dig redo för lite djupare diskussioner. Vi träffas nästan varannan söndag mellan 15.15-19.15.

Ledarutbildning

För dig som är intresserad av att bli ledare i barn-, konfirmand-, eller ungdomsgrupp erbjuder Lidköpings församling en ledarutbildning i två steg.

Är du intresserad av utbildningen. Kontakta Adam Henström, 0703747402

Ungdomsbandet

Ungdomsbandet riktar sig till ungdomar från 14 år och uppåt. Gillar du att spela, sjunga, solo eller tillsammans med andra. Då är något av våra två ungdomsband något för dig! Vi träffas oftast söndagar före möjligheternas mässa ca. 15.30 samt, och medverkar i mässan som är slut ca. 19.10.

Vill du veta mer om ungdomsbandet. Kontakta Adam Henström, 0703747402